• 0113 613027

WELKOM BIJ BUDO-RYU INTERNATIONAL NEDERLAND

Budo-Ryu Karate, Kyusho- en Ju-Jitsu with Shihan Rob Rohrey, 5e Dan Budo- Ryu & 5e Dan Kodokwan Ju-Jitsu

Budo-Ryu Karate

Het BUDO-RYU KARATE SYSTEEM werd ontwikkeld in de jaren '60 door RICHARD SALMON "Dai-Hanshi" van Budokan SA en RAY RYAN "Shihan" van het latere Budo-Ryu SA gevolgd door een bedevaart naar Japan en het Verre Oosten in 1967 waar ze een diepgaande studie deden van verschillende vechtsport systemen met medewerking van een aantal van de grote Japanse MEESTERS uit die periode.
meer info

Parenthood

Het Budo-Ryu karate is gevormd door Shito-ryu / Shukokai & Goju-ryu / Shotokan. Het Shotokan van MASATOSHI NAKAYAMA, het Goju Ryu de 'hard-zachte-stijl' van GOGEN YAMAGUCHI en vooral het Shukokai van TANI CHOJIRO hebben veel invloed gehad op HET ONTSTAAN van het Budo-Ryu karate systeem, waar tot op de dag van vandaag de focus ligt op het traditionele BUDO & MARTIAL ARTS.
meer info

BRI Nederland

ROB ROHREY 'Shihan', Instructeur Budo-Ryu en medeoprichter van Budo-Ryu International (BRI Nederland) heeft meer dan 40 jaar ervaring in de krijgskunsten & zet de Budo-Ryu traditie voort van traditionele BUDO & MA. De exameneisen zijn vastgelegd in de oorspronkelijke Budo-Ryu Syllabus 1967/1986/2007 waardoor het niveau van de trainingen en de gradering gewaarborgd blijft.
meer info

Budo-Ryu International

Budo-Ryu International Nederland

BUDOKAN NEDERLAND, OPGERICHT IN 1989, TEGENWOORDIG BEKEND ALS BRI NEDERLAND

Budo-Ryu Karate, Kyusho- en Ju-Jitsu met Shihan Rob Rohrey, 5e Dan Budo-Ryu & 5e Dan Kodokwan Ju-Jitsu. Eke dinsdagavond 19.00-21.00 uur. Verenigingsgebouw Ammekore, Hertenweg 2, 4455 TL Nieuwdorp.

BUDO-RYU INTERNATIONAL MARTIAL ARTS DEFENCE

WEERBAARHEIDSTRAININGEN VOOR IEDEREEN - WORKSHOP OP MAAT