BRIMA

BRIMA

WEERBAARHEIDSTRAININGEN VOOR IEDEREEN - WORKSHOP OP MAAT

About

De weerbaarheidtrainingen worden verzorgd door Rob Rohrey 5e dan graadhouder Budo-Ryu Karate en gecertificeerd BRIMA Instructeur. Rob heeft meer dan 40 jaar ervaring in karate, kyusho jutsu (drukpunten) en controletechnieken. Het is voor hem een logische stap om met zijn kennis en ervaring weerbaarheidtrainingen te geven in groepsverband.


Maak kennis met verschillende technieken om je weerbaarheid te vergroten. De zelfverdedigingslessen van BRIMA maken o.a. gebruik van afweer- stoot- en bewegingsleer d.m.v. KATA uit het Budo-Ryu karate, controletechnieken uit het JuJitsu. Dit alles gecombineerd met drukpunten uit het Kyusho Jutsu. Je leert beter voor jezelf op te komen in situaties waarbij dat echt nodig is. Het is ook heel gezond om op deze manier in beweging te zijn. En het is vooral heel leuk om mee te doen.


WEERBAARHEIDSTRAININGEN VOOR IEDEREEN - WORKSHOP OP MAAT. Neem gerust CONTACT op voor meer informatie over ADVIES & TRAINING betreft Fysieke & Mentale Weerbaarheid

Workshop


WEERBAARHEIDSTRAININGEN VOOR IEDEREEN - WORKSHOP OP MAAT. Neem gerust CONTACT op voor meer informatie.Alle trainingen worden verzorgd door Robert Rohrey - 5e Dan graadhouder Budo-Ryu karate. Gecertificeerd BRIMA InstructeurCLOSE COMBAT

Speciale Streetwise Trainingen. Van de straat voor de straat. Deze cursus is geschikt voor beveiligingspersoneel, politie en wordt landelijk op karatescholen gegeven. Een combinatie van karate, drukpunten en Ju-Jitsu; bescherming d.m.v controle-, klem-, schop- en (wapen)afweer-technieken. De lessen worden verzorgd door Rob Rohrey 5e dan graadhouder Budo-Ryu Karate en gecertificeerd BRIMA Instructeur. Rob heeft meer dan 40 jaar ervaring in karate. Het is voor hem een logische stap om met zijn kennis en ervaring weerbaarheidtrainingen te geven in groepsverband


WEERBAARHEID VROUWEN

Het beschermen van jezelf staat voorop "Doe wat je kunt, maar zorg dat je jezelf niet verwond". Met minimale kracht op vitale punten wordt een effectieve manier bereikt van defensieve bekwaamheid. Tevens aandacht voor balans & evenwicht, IN BALANS IS IN CONTROLE. Maak kennis met verschillende technieken om je weerbaarheid te vergroten. De zelfverdedigingslessen van BRIMA maken o.a. gebruik van afweer- stoot- en bewegingsleer d.m.v. KATA uit het Budo-Ryu karate, controletechnieken uit het Ju-Jitsu. Dit alles gecombineerd met drukpunten uit het Kyusho Jutsu.


SCHOOL CLINIC

Veel van de BRIMA technieken zijn aangepast zodat de jeugd na een korte oefenperiode de meeste verdedigings- technieken kan uitvoeren. BRIMA gaat uit van de kracht van de Eenvoudigste en Gemakkelijkste manier. Met minimale kracht op vitale punten wordt een effectieve manier bereikt van defensieve bekwaamheid. Met gebruik van het Flinch-reflex wordt de natuurlijke schrikreacties van het menselijke lichaam omgezet in een zeer snelle manier om een aanval af te weren.


50PLUSSERS

Opkomen voor jezelf! Aandacht voor het in toom houden van een conflict dmv psychologisch overwicht; het bewust en zelfverzekerd optreden wat vaak doeltreffender is dan fysiek geweld. BRIMA geeft ouderen het gevoel van veiligheid terug. Je leert beter voor jezelf op te komen in situaties waarbij dat echt nodig is. Het is ook heel gezond om op deze manier in beweging te zijn. En het is vooral heel leuk om mee te doen.

BRI MARTIAL ARTS SELF DEFENCE - A CIVILIAN PROTECTION ART.Prepare to DEFEND yourself, Sharpen your REFLEXES.
Gain CONFIDENCE as you learn KEY MARTIAL ARTS SELF DEFENCE SKILLS.


BRIMA DEFENCE VIDEO

Portfolio

Waarom BRIMA? Weliswaar wordt zelfverdediging uit sportieve overwegingen beoefend, maar dat neemt niet weg dat het bij een aanval zekerheid biedt. We bezitten allemaal een natuurlijke drang tot zelfbehoud. BRIMA WEERBAARHEID leert ons deze drang te gebruiken om er het grootst mogelijke voordeel uit te halen. Iedereen, ongeacht hoe sterk, heeft natuurlijk kwetsbaarheden. Maak gebruik van het vinden van de zwakke plekken. Richt je kracht tegen de zwakheid van je aanvaller. Het manipuleren van bv. de vinger is een effectief middel om letterlijk en figuurlijk een vervelende situatie naar je hand te zetten.

BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA
BRIMA

Copyright © 2011 - 2015 Budo-Ryu International  Webdesign & Onderhoud Kwikkies WebArt